Fiataloknak, fiatalokról, fiatalosan!

A gyülekezeti alkalmakon kívül hetente egyszer jön össze az ifjúság, szombaton 17:00 órai kezdettel.

Célunk, a tinédzsereket, fiatal felnőtteket megismertetni Isten evangéliumával (evangélium=jó hír) és gyakorolni azt a szeretetet, amire Jézus tanít bennünket. Alkalmainkból nem hiányzik a tanítás, Bibliatanulmányozás, imádság, ének, a zene, filmklub, a jókedv, a játék és a sport sem. Van saját strand röplabda pályánk, amit magunk készítettünk, de télvíz idején is van lehetőség sportolásra: cso-csó, ping-pong, korcsolyázás (Szegedre szoktunk járni). Alkalmanként nyakunkba vesszük az országot és elmegyünk kirándulni egy pár napra. Ezek nagyon jó alkalmak szoktak lenni és minden fiatal nagyon kedveli. Szeretünk egymás társaságában lenni!

Az ifjúsághoz 13 éves kortól fölfele bárki csatlakozhat, aki fiatalnak érzi magát, és egy fiatalos, Isten-központú közösséghez szeretne tartozni!

Olyan közösségbe szeretnélek invitálni, akiket nem a pénz, nem a buli és nem a pia tart össze, hanem az Isten önzetlen és örök szeretete.

Isten szeret téged!
A BIBLIA nem arról szól, hogy nekünk mit kell tennünk Istenért, hanem arról szól, hogy Isten mit tett értünk!

Amennyiben szeretnéd megismerni az Istent, aki van, aki téged teremtett, aki kinyilatkoztatta magát Jézus Krisztusban és aki választ tud adni, személy szerint neked, kérdéseidre, akkor olvasd a BIBLIÁT és keress föl egy élő hitű keresztény gyülekezetet. Mi szívesen megosztjuk veled életünket!

„Abban nyilvánul meg Isten hozzánk való szeretete, hogy egyszülött Fiát küldte el Isten a világba, hogy éljünk őáltala. Ez a szeretet, és nem az, ahogy mi szeretjük Istent, hanem az, hogy ő szeretett minket, és elküldte a Fiát engesztelő áldozatul bűneinkért.” ( Biblia, János első levele 4. rész 9-10. versek)

„Mert nincs különbség: mindenki vétkezett, és híjával van az Isten dicsőségének. Ezért Isten ingyen igazítja meg őket kegyelméből, miután megváltotta őket a Krisztus Jézus által.” (Biblia, Rómaiakhoz írt levél 3. rész 23-24. versek)